Home Διαχείριση κτιρίου Καθαρισμός κτιρίων

καθαρισμος κτιρίων

Συνεργείο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ από 45ευρώ/Μήνα, με ΔΩΡΕΑΝ κοινόχρηστα (online) για ένα έτος.
ΚΑΛΕΣΤΕ τώρα στο 211.10.10.150

Συχνά οτιδήποτε διευκολύνει τη ζωή μας και κάνει βιοσιμότερο το περιβάλλον που ζούμε και εργαζόμαστε χαρακτηρίζεται ως ανεκτίμητο. Και είναι πραγματικά ανεκτίμητη η βοήθεια που μπορεί να σας παράσχει η Clemic Services μετά από την πολύχρονη πείρα που απέκτησε εργαζόμενη κοντά σας. Χρειάζεστε μια εταιρεία που βλέπει τους πελάτες της ως μακροπρόθεσμους συνεργάτες παρέχοντας σας αξιόπιστες ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού ανά πάσα στιγμή.
Στην Clemic Services λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε πελάτη, είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε ακόμα και τον πιο μεγάλες απαιτήσεις προσφέροντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στον τομέα του επαγγελματικού καθαρισμού κτιρίων.

Γιατί να προτιμήσω την Clemic Services A.E. στο συνεργείο καθαρισμού;

• Γιατί η Εταιρεία μας είναι 35 χρόνια στον επαγγελματικό και επιχειρησιακό χώρο.

• Η ποιότητα των υπηρεσιών μας είναι άριστη και καλύπτει όλες τις περιπτώσεις.

• Στον Καθαρισμό της πολυκατοικίας διαθέτουμε συνεργεία, σύμφωνα με συγκεκριμένους, συγκροτημένους και αποδοτικούς κανόνες και άψογες διαδικασίες.

• Οι χρεώσεις είναι λογικότατες, για την εποχή που διανύουμε και επίσης έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόζουμε, με άνεση τη διαδικασία καθαρισμού, έτσι ώστε να ταιριάζει στο προφίλ σας, αλλά και στον προϋπολογισμό σας.

• Εντεταλμένος Επόπτης διαχειρίζεται άμεσα τα θέματα και προβαίνει σε διορθωτικές κινήσεις, εντός 24 ωρών, από την επισήμανση που μας κάνετε.

• Εκδίδονται όλα τα νόμιμα παραστατικά, από την εταιρεία μας, και είσαστε ασφαλείς και μέσα ακριβώς στα πλαίσια του Νόμου, όσον αφορά φορολογικά θέματα, αλλά και ασφαλιστικά (ΙΚΑ κλπ)

• Διαθέτουμε Μόνιμους συνεργάτες, οι οποίοι ελέγχονται, για τη δουλειά τους, από επόπτες και έχουν την απαιτούμενη δέσμευση της εταιρείας, για τις υπηρεσίες τους, σε όλο το φάσμα των εργασιών.

Τα συνεργεία της Clemic Services είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα απορρυπαντικά και καθαριστικά εργαλεία για ένα άριστο και ποιοτικό αποτέλεσμα. Το προσωπικό μας είναι ασφαλισμένο και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε για μία συνεργασία μαζί σας. Το κύριο μέλημά μας είναι να έχουμε MONO ευχαριστημένους πελάτες. Αυτό το πετυχαίνουμε με την ποιότητα της εργασίας μας.

Διαδικασία Καθαρισμού

– Δύο φορές την εβδομάδα
Είσοδος (εσωτερική – εξωτερική), καθαρισμός καμπίνας ανελκυστήρα, τοπικός καθαρισμός εξωτερικών κοινόχρηστων χώρων.

– Μια φορά την εβδομάδα
Σκούπισμα-σφουγγάρισμα κλιμακοστασίου – πλατυσκάλων, σκούπισμα – πλύσιμο πεζοδρομίου, κάγκελα κλιμακοστασίου, πλύσιμο πόρτες ανελκυστήρα, διακόπτες κλιμακοστασίου, ράμπες γκαράζ, διάδρομοι αποθηκών.

– Μια φορά το μήνα
Γενικό πλύσιμο πυλωτής, τζάμια κλιμακοστασίου (όπου είναι εφικτό), κουδούνια εισόδου, γραμματοκιβώτια, ντουλάπια ΔΕΗ, ξαράχνιασμα πυλωτής.

Αναλαμβάνουμε και τον αρχικό καθαρισμό αλλά και την καθημερινή συντήρηση του χώρου, ασκώντας συνεχή επίβλεψη από έμπειρους επόπτες. Ο εκάστοτε διαχειριστής της πολυκατοικίας, ο οποίος έχει την ευθύνη με το συμφωνητικό, θα απαλλάσσεται από ΙΚΑ – δώρα – άδειες και υλικά καθαρισμού, τα οποία επιβαρύνουν την εταιρεία μας.

Το συνεργείο μας διαθέτει τη γνώση, την πείρα και τον απαραίτητο εξοπλισμό, ώστε να εξασφαλίζει την άριστη καθαριότητα των χώρων σας. Είμαστε γνώστες όλων των σύγχρονων τεχνικών και μεθόδων καθαρισμού κτιρίων.

Η Clemic Services A.E. αναλαμβάνει βάσει των αναγκών και των απαιτήσεων του πελάτη μεμονωμένους γενικούς καθαρισμούς ή την τακτική συντήρηση σε:

– Πολυκατοικίες
– Κτιριακά συγκροτήματα
– Εμπορικά κέντρα
– Επαγγελματικούς χώρους
– Οικιακούς χώρους
– Διαμερίσματα

Comments

comments